De Beer Infraservice

Vrachtwagenincident leidt tot hydrauliekolie-lekkage op wegdek: Een tractorongeluk met verstrekkende gevolgen

Vrachtwagenincident leidt tot hydrauliekolie-lekkage op wegdek: Een tractorongeluk met verstrekkende gevolgen

Bij De Beer Infraservice begrijpen we de urgentie van calamiteiten op de weg, zoals ongevallen of lekkages. Zodra we een melding ontvangen waarbij onze assistentie vereist is, reageren we direct. Neem bijvoorbeeld het recente incident op de weg N257 bij de Heen waarbij een tractor een lekkende hydraulische olie tank veroorzaakte bij een vrachtwagen door een ongeval op de provinciale weg. Ons team arriveerde snel ter plaatse met de benodigde voertuigen, waaronder een Wegdekreiniger, mobiele kraan, en autolaadkraan met een hydraulische grijper.

Mobiele Kraan voor Grondverwijdering en Herstel van Vervuilde Berm

Door de lekkage was de grond vervuild geraakt, wat een directe aanpak vereiste. Bij De Beer Infraservice beschikken we over een uitgebreid arsenaal aan mobiele kranen die ingezet kunnen worden voor verschillende projecten. Eén van onze belangrijkste taken is het verwijderen van vervuilde grond, zoals bijvoorbeeld grond die is aangetast door hydraulische olie.

Onze mobiele kranen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend door ervaren professionals, wat zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van de werkzaamheden. Wanneer een berm of ander terrein vervuild is geraakt door hydraulische olie, rukken onze mobiele kranen uit om de verontreinigde grond te verwijderen.

Met behulp van de mobiele kraan wordt de vervuilde grond zorgvuldig uitgegraven en afgevoerd, waarna de berm wordt aangevuld met schone grond. Op deze manier herstellen we niet alleen de omgeving, maar zorgen we er ook voor dat de natuurlijke balans wordt hersteld en verdere schade wordt voorkomen.

Naast het grondwerk kunnen wij ook helpen op het gebied van bodemonderzoek en bodemsanering. We kunnen adviseren over het type verontreiniging, de noodzaak van bodemsanering en de meest geschikte aanpak hiervoor.

Efficiënte Wegdekreiniging voor het Verwijderen van Hydraulische Olie

Bij De Beer Infraservice begrijpen we de urgentie van het snel en effectief verwijderen van verontreinigingen op het wegdek, zoals hydraulische olie. Daarom zetten we onze gespecialiseerde wegdekreinigers in om deze taak nauwkeurig uit te voeren. Door gebruik te maken van krachtige reinigingsmethoden en hoogwaardige reinigingsmiddelen, zorgen onze wegdekreinigers ervoor dat het wegdek grondig gereinigd wordt en vrij is van hydraulische olie. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid op de weg vergroot, maar wordt ook het milieu beschermd tegen schadelijke verontreinigingen. Of het nu gaat om een klein weggedeelte of een uitgestrekte snelweg, bij De Beer Infraservice kunt u rekenen op een efficiënte en professionele wegdekreinigingsservice. Onze wegdekreinigers worden geavanceerd en deskundig bediend. Ze zijn specifiek ontworpen om diverse vormen van verontreinigingen, zoals hydraulische olie, doeltreffend te verwijderen van het wegoppervlak Bij De Beer Infraservice hebben we een scala aan wegdekreinigers met elk hun eigen specialisaties. We selecteren zorgvuldig de meest geschikte wegdekreiniger voor elke klus, afhankelijk van het wegdektype en de aard van de verontreiniging. Bij hardnekkige verontreinigingen passen we bijvoorbeeld warmwater wegdekreinigers toe, waarmee we zelfs de meest uitdagende vuilophopingen effectief kunnen verwijderen. Bij De Beer Infraservice staan we 24/7 klaar om snel en efficiënt te handelen bij calamiteiten op de weg, en om onze expertise in te zetten om de situatie veilig en schoon te herstellen.

Deel dit project met je collega's:

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!