De Beer Infraservice

Veegauto’s en wegdekreinigers

Veegauto's en (heet water) wegdekreinigers

RAVO Veegmachine

De RAVO-veegmachine, een essentieel onderdeel van het wagenpark van De Beer Infraservice, is de perfecte oplossing voor specialistische reinigingswerkzaamheden in de wegenbouw en op bedrijventerreinen. Deze compacte en uiterst wendbare machine is speciaal ontworpen voor kleine of smalle ruimtes, waardoor het de ideale keuze is voor locaties waar grotere apparatuur niet kan komen.

Uitgerust met een geavanceerde hogedruk-spuitinstallatie aan de achterzijde, kan de RAVO-veegmachine met een indrukwekkende druk van 240 bar zelfs het meest hardnekkige vuil en aanslag verwijderen. Deze combinatie van kracht en precisie maakt het een onmisbaar gereedschap voor het grondig schoonmaken van wegdekken en andere oppervlakken.

Bij De Beer Infraservice zijn deze hoogwaardige RAVO-veegmachines beschikbaar voor verhuur. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van het beste resultaat. Kiezen voor De Beer Infraservice betekent kiezen voor topkwaliteit en service in weg- en terreinonderhoud. Neem contact op voor meer informatie of om de RAVO-veegmachine incl. ervaren chauffeur te huren.

ZOAB Reinigers

ZOAB, wat staat voor Zeer Open Asfalt Beton, is een type wegdek dat vooral wordt gebruikt op snelwegen in Nederland. Het heeft een aantal eigenschappen, zoals een grotere porositeit die helpt bij de afvoer van regenwater en het verminderen van watergladheid. Het reinigen van ZOAB is echter een gespecialiseerde taak, gezien de structuur en eigenschappen ervan.

De ZOAB-reiniger is gespecialiseerde apparatuur en is uitgerust met zowel een zuigbalk als een hogedruk-spuitinstallatie. Deze combinatie maakt het mogelijk om het ZOAB-wegdek effectief te reinigen, wat bijdraagt aan de veiligheid en levensduur van de wegen.

De hogedruk-spuitinstallatie, met een druk van 150 tot 350 bar, is essentieel voor het verwijderen van vuil en ophopingen die in de poriën van het ZOAB kunnen nestelen. Deze hoge druk zorgt ervoor dat het vuil loskomt zonder de structuur van het asfalt te beschadigen.

De snelle inzet van onze reinigers bij calamiteiten is belangrijk aangezien de zeepinstallatie in combinatie met heet water cruciaal is voor het opruimen van olie en brandstoffen, die vaak worden gemorst bij verkeersongevallen. Deze stoffen kunnen zeer gevaarlijk zijn op het wegdek, omdat ze gladheid veroorzaken en de veiligheid van weggebruikers in gevaar brengen. Het oplossen van deze stoffen en het reinigen van het wegoppervlak is daarom een belangrijk onderdeel van de respons op dergelijke incidenten. Het opruimen van calamiteiten is een van de sterke punten van De Beer Infraservice. Wij investeren continu in de beste apparatuur wat ervoor zorgt dat wij nog sneller en efficiënter te werk kunnen gaan bij calamiteiten. 

Rolbezem

De rolbezem, een veelzijdige en efficiënte veegtool, is een brede borstel die aan de voorkant van een voertuig, zoals een Veegmachine of ZOAB-reiniger, bevestigd wordt. Ideaal voor grootschalige projecten op snelwegen of het opruimen van zand op het wegdek. Een onmisbaar gereedschap binnen de civiele aannemerij. 

Verhuur aanvraag indienen

Onze machines worden altijd verhuurd inclusief ervaren chauffeur.
Neem nu contact met ons op om uw verhuuraanvraag in te dienen.

Mogelijke diensten
Overige verhuur mogelijkheden
Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!