De Beer Infraservice

Ons verhaal

Flexibiliteit & Kwaliteit

Wij staan voor 100% ontzorging; u vraagt, wij draaien. Bij ons kunt u rekenen op een oplossing op maat. Niets is zo vervelend als calamiteiten of problemen die niet snel worden opgelost. Wij bieden een snelle service, zodat er geen onnodige vertraging ontstaat. Bovendien garanderen wij directe en heldere communicatie dankzij korte lijnen.

Betrouwbaar & Service

Wij werken samen met diverse opdrachtgevers, waaronder gemeentes, provincies, aannemers en regionale bedrijven. Wij genieten een reputatie als betrouwbare partner voor al onze opdrachtgevers. Onze precisie in het werk, onze betrokkenheid bij projecten, ongeacht hun omvang, en de efficiënte interne communicatie binnen onze organisatie zijn enkele van onze sterke punten. Wij zijn 24/7 beschikbaar en bereikbaar, en onze hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers gaan graag een extra stapje verder om u volledig tevreden te stellen.

Historie & Visie

Wij zijn een modern bedrijf dat traditionele normen en waarden hoog in het vaandel heeft. Als familiebedrijf koesteren we elk teamlid en zijn oprecht trots op de gezamenlijke prestaties. Dit succes is te danken aan onze vakmensen, die over jarenlange ervaring beschikken, en ons uitgebreide machinepark. Met onze 24/7-service garanderen we kwaliteit en flexibiliteit, en kunnen we alle werkzaamheden van begin tot eind volledig beheren, van de werkvoorbereiding tot en met de oplevering.

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!