De Beer Infraservice

In de Bres voor het Milieu: Onze 24/7 Calamiteitendienst bij een Vrachtwagenongeval

In de Bres voor het Milieu: Onze 24/7 Calamiteitendienst bij een Vrachtwagenongeval

In de wereld van calamiteiten is snelheid en efficiëntie van cruciaal belang. Bij De Beer Infraservice zijn we trots op onze 24/7 calamiteitendienst, die altijd paraat staat om in te grijpen bij noodsituaties. Laten we eens kijken naar een recent voorbeeld van hoe ons team in actie kwam na een vrachtwagenongeval dat resulteerde in vervuilde grond door motorolie en diesel.

Bij het vrachtwagenongeval is motorolie en diesel gelekt, waardoor de omliggende grond vervuild raakte. Deze verontreiniging vormt niet alleen een bedreiging voor het milieu, maar ook voor de veiligheid van de omgeving. Onze 24/7 calamiteitendienst wordt direct ingeschakeld om de situatie aan te pakken en verdere schade te voorkomen.

Ons team gaat aan de slag met het saneren van de vervuilde grond. Met behulp van onze mobiele kraan en knijperwagen wordt de vervuilde grond zorgvuldig verwijderd en afgevoerd naar een geschikte locatie voor verdere verwerking. Vervolgens wordt schone grond aangevoerd om de aangetaste gebieden te herstellen en verdere verontreiniging te voorkomen.

Het voorbeeld van het vrachtwagenongeval illustreert de belangrijke rol die onze 24/7 calamiteitendienst speelt bij het beheersen van noodsituaties. Door snel en effectief op te treden, kunnen we de schade beperken en de omgeving veiligstellen. Bij De Beer Infraservice blijven we 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om te reageren op calamiteiten en onze gemeenschappen te beschermen.

Deel dit project met je collega's:

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!