De Beer Infraservice

De Beer Infraservice: Civiel Onderhoud in Gemeente Roosendaal

De Beer Infraservice: Civiel Onderhoud in Gemeente Roosendaal

Efficiënte Onkruidverwijdering met Milieuvriendelijke Technologie

Bij De Beer Infraservice staan we bekend om onze effectieve aanpak van onkruidverwijdering. In Gemeente Roosendaal maken we gebruik van geavanceerde Milieuvriendelijke onkruid Borstelmachines, zoals de LM-Trac. Deze compacte en krachtige machines zijn perfect geschikt voor het verwijderen van onkruid. Met hun gevlochten staalborstels kunnen we zelfs het meest hardnekkige onkruid tussen voegen en tegels aanpakken. Na het verwijderen van het ongewenste groen, zorgen we ervoor dat het vrijgekomen vuil grondig wordt opgeveegd, bijvoorbeeld met behulp van een RAVO veegmachine.

Grondige Reiniging met Ravo Veegmachines

Onze vloot van Ravo veegmachines speelt een essentiële rol in het onderhoud van de wegen en straten in Gemeente Roosendaal. Met hun twee zwenkbare frontborstels zijn ze perfect geschikt voor zelfs de kleinste en meest lastig bereikbare werklocaties. Deze wegdekreinigers hebben een indrukwekkende veeg-zuig capaciteit en zijn uitgerust met een hogedrukbalk aan de voorzijde, waardoor ze ook in staat zijn om oppervlakkig te reinigen, vooral in krappe werkvakken. Onze vloot van diverse Ravo’s kan worden uitgerust met aanvullende hulpmiddelen, zoals een derde borstel of een hogedrukwegdekreiniger met vlakstralers of rotators, om aan specifieke reinigingsbehoeften te voldoen.

Snelle Respons op Onderhoud, Schade of Herstel

Bij De Beer Infraservice begrijpen we de urgentie van het herstellen van schade en het onderhouden van de infrastructuur om de veiligheid op de weg te waarborgen. Of het nu gaat om een losse stoeptegel, een gat in het asfalt (sinkholes), verzakte rioleringsputjes (kolken), kapotte wegmeubilair zoals lantaarnpalen, banken of verkeersborden, wortelopdruk of te hoge verkeersdrempels, ons team staat dagelijks paraat om deze gebreken te verhelpen. Onze snelle respons op meldingen van gebreken helpt om onveilige verkeerssituaties te voorkomen en de leefbaarheid van Gemeente Roosendaal te verbeteren.

Deel dit project met je collega's:

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!